Politica de confidentialitate

 Nota de informare privind prevederile pentru protectia datelor cu caracter personal

 

Stimate Beneficiar,

            Incepand cu data de 25.05.2018 se aplica prevederile Regulamentului nr. 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). De aceea, va facem cunoscute urmatoarele:

            SC MARION CARE SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Scopul preluarii acestora este acela de a presta serviciile sociale  in baza contractului incheiat cu  beneficiarii. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina parasirea centrului rezidential.

            Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: reprezentantii legali ai persoanei vizate, imputernicitii operatorului, partenerii contractuali ai operatorului, servicii sociale si de sanatate, furnizorii de servicii si bunuri.

            Perioada pentru care datele dumneavoastra sunt prelucrate este determinata de durata contractului, precum si de dispozitiile legale aplicabile in vigoare referitoare la, printre altele, obligatia de arhivare ce revine SC Marion Care SRL.

            Astfel, in conformitate cu prevederile legale aplicabile, va informam ca aveti dreptul de a solicita SC Marion Care SRL,  in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora („dreptul de a fi uitat”), restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail caminmillennium@gmail.ro  sau la punctul de lucru situat in Str Vadul Moldovei Nr 8 Sect 1 Bucuresti.

             Dorim sa va asiguram de faptul ca SC MARION CARE  SRL  respecta toate prevederile legale in vigoare, precum si toate drepturile persoanelor vizate, asigurandu-se de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in siguranta. De asemenea, va reamintim faptul ca si dumneavoastra aveti responsabilitatea protejarii datelor cu caracter personal ce va privesc si care sunt cuprinse in documentele, corespondenta in orice format purtata cu SC MARION CARE SRL, din momentul in care acestea v-au fost comunicate de societate. 

            Mentionam ca datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate!

            Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

__________________________________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

 

 Ultima actualizare: 12.12.2023